fbpx

Webinarer omkring Onshape

Hvad er Onshape?

Onshape er PTC’s næste-generations Software-as-a-Service konstruktionsplatform, som sætter fart på produktudviklingen. Det er et integreret system, som kombinerer CAD, frigivelseshåndtering, workflow, samarbejde, rapportering, administrative værktøjer og et API med mere end 50 applikationer til konstruktion. Onshape hjælper distribuerede konstruktionsteams med at arbejde sammen hurtigere og hjælper beslutningstagere til bedre beslutninger ved hjælp af realtidsrapportering og et hidtil uset indblik i deres virksomheds konstruktions- og fremstillingsprocesser.

Vi afholder følgende webinarer i den kommende tid: 

Tirsdag d.25 maj fra klokken 09:00 til 10:00 

Tirsdag d.8 juni fra klokken 09:00 til 10:00 

Tirsdag d.29 juni fra klokken 09:00 til 10:00

 

Se en kort video om Onshape

Videoen giver dig et indblik og viser dig væsentlige funktionaliteter ved 3D CAD systemet
CAD og PDM i skyen

Vedligehold og konsulter en enkelt kilde til data, uden behov for et eksternt PDM-system, og uden behov for at rundsende filer. Når som helst nogen foretager en konstruktionsændring, ser alle på teamet det med det samme.

Se hvordan din virksomhed kan optimere samarbejdet

Ved at optimere samarbejdet kan din virksomhed reducere tid og ressourcer som kan bruges til at skabe merværdi i din forretning. Du har vænnet dig til at arbejde med Cloud-baserede systemer allerede – f.eks. Google Docs. Nu er Cloud-teknologien også kommet til 3D CAD og PDM – som du vil blive introduceret for på vores webinar.

Vi glæder os til at afholde webinaret for dig!