fbpx

Cloudbaseret 3D CAD: Ophæv de geografiske begrænsninger

Nye tider kræver nye løsninger
Vi har behov for at kunne samarbejde og give hinanden modspil på igangværende projekter, selvom vi ikke er tæt på hinanden fysisk. Det er egentlig et gammelt ønske, men det har aldrig været mere relevant end nu.

Vi ved af erfaring, at jo tættere vi er på vores kollegaer med forskellige ekspertiseområder – jo hurtigere kan vi få gennemført et projekt og dermed udvikle produkterne til kunderne. Det sætter krav til de systemer, som vi anvender i vores hverdag.

Samarbejde med kollegaer, der sidder på en anden lokation, kan være en udfordring med traditionelle 3D CAD systemer. Det kan gøres bedre. Med Onshape fra PTC.

Se hvordan din virksomhed kan optimere samarbejdet

Ved at optimere samarbejdet kan din virksomhed reducere tid og ressourcer som kan bruges til at skabe merværdi i din forretning
Du har vænnet dig til at arbejde med Cloud-baserede systemer allerede – f.eks. Google Docs. Nu er Cloud-teknologien også kommet til 3D CAD og PDM
Ved at anvende Cloud-teknologi gør 3D CAD systemet Onshape det muligt at samarbejde med dine kollegaer på samme CAD model. Ændringer afspejles i realtid, og delte modeller kan behandles samtidigt.

3D CAD modeller kan deles med dine kollegaer, kunder og leverandører – også uden at de har en licens til Onshape. Og uanset om det er på iPhone, Mac eller Desktop.

Derfor bliver I mere effektive ved hjælp af Onshape:

Du får 4 gode grunde lige her:

  • Du kan samarbejde i real-tid med dine kollegaer på samme projekt.
  • Onshape kræver ingen installationer på din desktop – blot ved hjælp af et brugernavn og en adgangskode er du klar til at gå igang med CAD systemet. Det er både nemt og effektivt.
  • Du har mulighed for at følge dine kollegaer ved hjælp af ”følg” funktionen og se dine kollegaers ændringer så snart de sker.
  • Du har friheden til at udforske løsninger parallelt med et skarpt fokus på at skabe det bedste design.