fbpx

CAD genopfundet

Arbejd på flere parter på en gang

Konstruer mange relaterede emner på en gang – i sammenhæng. Ved at definere fælles karakteristika og relationer mellem flere relaterede emner i et enkelt workspace – fremfor at skifte frem og tilbage mellem mange filer – kan du sikre dig, at resultaterne af dine konstruktionsændringer er forudsigelige og robuste.

Konfigurationer

Skab varianter af modeller med forskellige sæt af parametre med henblik på enkelt skifte mellem dem. Som bruger præsenteres du for en simpel og lettilgængelig menu med konfigurationsmuligheder og kan dermed let finde eller skabe den kombination du ønsker.

Kontrolleret konstruktion i sammenhæng

Tilføj afhængigheder mellem emner i en samling uden risiko for uforudsete ændringer. Dine CAD-modeller vil altid opdatere på forudsigelig og kontrolleret vis i forhold til de historiske øjebliksbilleder af samlingen, som du til enhver tid kan konsultere via ændringshistorikken.

Tyndpladekonstruktion på flere måder

Få øje på fejl og konflikter øjeblikkeligt ved at se det fuldt bukkede emne samtidigt med det udfoldede emne og en tabelvisning. Når du redigerer en repræsentation af din model følger de to andre automatisk med, takket være Onshapes cloud-baserede arkitektur.

Fastgørelseselementer

Konstruer fastgørelseselementer som små samlinger og indbyg regler for fit, form og funktion. I Onshape har ethvert fastgørelseselement en indbygget samlingsregel, som gør dem smartere og tillader langt nemmere placering i en samling.

Specielle konstruktionselementer

Skab indbyggede anvendelses-specifikke CAD-konstruktionelementer ved hjælp af Onshapes stærke indbyggede programmeringsprog – FeatureScript. Med FeatureScript har du din egen CAD-platform, skræddersyet til netop din forretnings behov.