fbpx

Ingen download, ingen installation, ingen opgraderinger, ingen licenshåndtering, ingen hardware-krav

Onshape
Cloudbaseret parametrisk og direkte CAD med indbygget PDM og analytics

Anvendt af over tusind virksomheder:

Onshape er den komplette alt-i-et produktudviklingsplatform

Konsekvent Saas-løsning i skyen

Onshape er industriens første gennemførte Software-as-a-Service (SaaS) produktudviklingsplatform, som forener robust CAD (direkte og parametrisk) med stærk datastyring, samarbejdsværktøjer og real-tids-rapportering. Udviklet som en Cloud-løsning fra starten er Onshape en perfekt løsning for firmaer, som efterspørger den fleksibilitet, som distribuerede designteams naturligt har brug for. Onshape tillader konstruktører og andre brugere at arbejde sammen fra enhver lokation, på ethvert tidspunkt, og på enhver platform.

Indbygget uafhængighed

I modsætning til traditionelle fil-baserede CAD-systemer forener Onshape parametriske modelleringsværktøjer med datastyring i et sikkert Cloud-baseret workspace, som er tilgængeligt fra enhver computer (Windows, Mac, Linux), tablet eller telefon (iOS eller Android) og aldrig taber data. Uden filer at tabe, uden licenser at styre og uden noget software installeret lokalt, hjælper Onshape udviklingsafdelinger med at slippe for IT-arbejde og tillader dem fuld koncentration om den egentlige opgave – innovation.

Onshape hjælper virksomheder med at modernisere produktudviklingsprocessen

Accelerer Time-to-Market !

Samtidig redigering, indbyggede samarbejdsværktøjer og konstruktionsgranskning i realtid tillader teams at udforske flere iterationer i parallel og umiddelbart dele produktspecifikationer og konstruktionsændringer med partnere.

Eliminer IT Footprint !

Onshape kræver ingen downloads, installation eller licenskoder, og kører i en webbrowser på en MAC, en PC, en Chromebook eller en Linux-computer. Onshape befrier dit IT-team fra CAD-og PDM-vedligehold og tilllader dine konstruktører at tilbringe mere tid med at konstruere, og mindre tid med at håndtere IT-relaterede forhold.

Imødegå risiko og beskyt din Intellectual Property (IP)

Database-drevet arkitektur elliminerer risikoen for uauthoriseret kopiering, brud på datasikkerheden og tilfældig fildeling. Konsekvent rolle-baseret adgang bevarer dine konstruktionsdata sikre til enhver tid.

Del data i realtid

Onshape er den eneste produktudviklingsplatform, som inkluderer realtids datastyring og minut-aktuelt overblik og rapportering. Nårsomhelst et teammedlem foretager en konstruktionsændring, er den synlig for alle andre på det samme team. En omfattende ændringshistorik bevarer information om hvem der foretog hvilken ændring hvornår, og tillader tilbagevenden til enhver tidligere tilstand af data. Deling af konstruktioner med fremstilling, salg og marketing sker med en indbygget simplificeret CAD-viewer.